Pauze

Wat heb ik genoten van het opzetten van Cinesalon.

Een heerlijke (al zeg ik het zelf) online ontmoetingsplek voor filmliefhebbers.

Een groeiend aantal lezers bekeek mijn recensies. Ze leidden tot waardevolle gesprekken in het dagelijks leven, koffiepraat, het uitwisselen van filmtips via WhatsApp en – uiteraard – ontelbaar veel uren genieten in alle bioscopen van Amsterdam en aanwezig zijn op (internationale) filmfestivals.

Soms moet je een avontuur even pauzeren. Omdat er andere mooie dingen te beleven zijn, omdat omstandigheden zijn veranderd (denk aan: gesloten bioscopen, afgelaste festivals) en omdat ik heb gemerkt dat ik ook zonder Cinesalon vele filmervaringen kan delen.

Geen afscheid, graag tot ziens, in de cinema of thuisbioscoop.

-x- Marie-Paule

2 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s