Gravity: adembenemend mooi

Gravity is de nieuwste film van Alfonso Cuarón, een veelzijdig filmmaker, bekend van Children of Men maar ook van Harry Potter. Ik had geen idee wat ik van Gravity moest verwachten maar heb er enorm van genoten.

De beelden zijn zo adembenemend mooi dat het net is of je echt door de ruimte zweeft. Met name de gewichtloosheid wordt door de hoofdrolspelers, George Clooney en Sandra Bullock, en door het camerawerk perfect nagebootst.

Het verhaal, iets met gevaarlijk, verwoestend puin dat door de ruimte slingert, waardoor het de vraag is of de personages hun ruimtereis zullen overleven, is dun en tamelijk ongeloofwaardig. Maar dankzij de prachtbeelden van het heelal is Gravity evengoed een absolute aanraden om in 3D te gaan bekijken!

Gravity, gezien in Pathé De Munt op zaterdag 16 november 2013. Bekijk de IMDb-pagina voor meer info over het verhaal en de filmmakers.

Één reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s