The Longest Ride: fijne Nicolas Sparks film***

Twee generaties geliefden, twee verhaallijnen, aangenaam ineengevlochten. The Longest Ride gaat over studente Kunstgeschiedenis Sophia en rodeorijder Luke, over de bejaarde Ira en zijn voormalige, kunstverzamelende echtgenote Ruth. Ze zijn koppig, maar niet onkreukbaar, verschillend maar in ruil voor de liefde tot offers bereid.

Je hebt geen vergrootglas nodig om de hopeloos romantische stijl van schrijver/producent Nicolas Sparks (The Notebook) te herkennen. Pas op, want deze film is verschrikkelijk cheesy maar weet tegelijk elke van de 128 minuten te boeien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s