De dvd van The Bridge IIII winnen?

Het derde seizoen van de Scandinavische topserie eindige heftig voor Saga Norén (Sofia Helin). Het is de vraag of we haar überhaupt als rechercheur terugzien in het vierde en laatste seizoen van The Bridge.

Henrik Sabroe (Thure Lindhardt), de rechercheur waar Saga in seizoen III mee samenwerkte, is in ieder geval beeld en krijgt te maken met een vrouw die gestenigd wordt aangetroffen op een eilandje nabij de Sontbrug. Een zaak die gezien de positie van het slachtoffer ook van politieke aard is.

Afleveringen van misdaadtopper The Bridge IIII verschijnen sinds 2 januari wekelijks online. Wil je de serie in een keer bingewatchen? Schrijf je via de rechterkolom in voor e-mail updates van Cinesalon en maak kans op 1 van de 3 dvd-boxen.

Winnaars krijgen persoonlijk, per e-mail, bericht.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s